Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding door heel Frankrijk

U hebt uw droomhuis (waarschijnlijk) gevonden! 
Nu breekt een spannende tijd aan, namelijk het aankoop- en onderhandelingsproces!
Dat klinkt eenvoudig maar er kunnen vele addertjes (of flinke adders) onder het Bourgondische gras zitten. Zeker indien U  niet goed (juridisch) Frans spreekt is het goed opletten en uitpluizen geblazen. 

In Frankrijk hebt u niet zoals in Nederland een aankoopmakelaar én een verkoopmakelaar. Hier is de makelaar 2 in 1. Aan de ene kant handig maar in sommige gevallen niet. Wilt u graag iemand hebben die alleen uw belangen behartigt en u het hele aankoopproces doorhelpt en u ook helpt met de nutsvoorzieningen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.  

Wat vaak vergeten wordt is dat niet alleen de hele papierwinkel belangrijk is maar ook de laatste controle en de overdracht bij de notaris zelf. Ik ben er dan dus ook bij om dit te begeleiden. 

Voor volledige aankoopbegeleiding reken ik 2500 € incl BTW, binnen een straal van een uur rond Arleuf (58430). Elders in Frankrijk is het tarief hetzelfde alleen zal er een onkostenvergoeding in rekening worden gebracht voor reis en verblijf.  Geen vervelende verrassingen achteraf, u weet waar u aan toe bent.  

Specifieke vragen?  Zoek vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier

Tot snel!

 

Kim BAIN – Bien en France

Compare listings

Vergelijken