Aankoopbegeleiding Aankoopbegeleiding van a t/m z in uw eigen taal!

U hebt uw droomhuis (waarschijnlijk) gevonden! 
Nu breekt een spannende tijd aan, namelijk het aankoop- en onderhandelingsproces!
Dat klinkt eenvoudig maar er kunnen vele addertjes (of flinke adders) onder het Bourgondische gras zitten. Zeker indien U  niet goed (juridisch) Frans spreekt is het goed opletten en uitpluizen geblazen. Vind u de eigenaar een zeer vriendelijk persoon en vertrouwt u de (eventuele) makelaar voor de volle 100% ? Dan hoeft u niet verder te lezen. 

In Frankrijk hebt u niet zoals in Nederland een aankoopmakelaar én een verkoopmakelaar. Hier is de makelaar 2 in 1. Aan de ene kant handig maar in sommige gevallen niet. Wilt u graag iemand hebben die alleen uw belangen behartigt en u het hele aankoopproces doorhelpt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Ik kan u helpen met een waardebepaling van het huis, een bod advies, ontbindende voorwaarden opstellen, uitleggen van de diagnostics, vertalen (mondeling) van het (voorlopig) koopcontract, meegaan naar de notaris voor vertaling etc.

Aankoopbegeleiding is al mogelijk vanaf 450 € ex BTW.

We spreken een vast tarief af voor alles wat u wilt dat ik regel. Geen onaangename verrassingen dus! 

Neem vrijblijvend contact met me op door hier te klikken om te kijken wat ik voor u kan betekenen. 

Tot binnenkort!

sleutels

Mandataire indépendant pour le compte de Cabinet de France SAS, 58370 Glux en Glenne. Carte professionnelle n° CPI 5801 2016 000 004 710, n° RCS 430 241 612 NEVERS. | bienenfrance.com | © 2019